Emmelhage

Sfeerfoto huizen Emmelhage

De kavels in Emmelhage fase 2B zijn grotendeels onder optie of verkocht. Gemeente Noordoostpolder is daarom bezig met de planvorming voor Emmelhage fase 3. De nieuwe fase wordt samen ontwikkeld met ontwikkelaar Scholtens Projecten BV. De grond van Emmelhage fase 3A is eigendom van Scholtens Projecten en de grond van Emmelhage fase 3B van gemeente Noordoostpolder. Voor meer informatie over Emmelhage fase 3A, kunt u terecht op de website van Scholtens Projecten B.V. www.wonen-emmeloord.nl

 

Projectmatige Emmelhage fase 2B Zuid

Aan de Hellingahage/Titia Kooistrahage/ Boelenshage gaat Le Clercq 6 twee-onder-één-kapwoningen en 2 half vrijstaande woningen ontwikkelen. Zij hebben hiervoor de aanbesteding gewonnen. Op de foto hieronder ziet u een impressie van het plan van Le Clercq. De woningen komen medio 2022 in de verkoop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@le-clercq.nl.

Impressie woningen Emmelhage fase 2B Zuid

Impressie woningen Emmelhage fase 2B Zuid

 

Emmelhage fase 3

Fase 3 biedt ruimte aan maximaal 330 woningen en de bouw van een schoollocatie. De gemeente is bezig met de planuitwerking van het stedenbouwkundigplan van Emmelhage fase 3. In de nieuwe wijk is veel aandacht voor de groenvoorziening. Naast een woongebied moet het ook een prettig verblijfsgebied worden. De uitgifte van nieuwe kavels door de gemeente in fase 3B zal niet eerder plaatsvinden dan dat een groot deel van Emmelhage fase 3A is verkocht.

Als eerste op de hoogte zijn bij de start van een nieuwbouwproject?

U kunt zich inschrijven voor de geïnteresseerden lijst voor particuliere kavels.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op via 0527 63 39 11 of mail naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Ga naar de digitale kavelkaart