Emmeloord Centrum

Visual appartementen Paardenmarkt van Mateboer

Paardenmarkt

In samenwerking met Mercatus realiseert Mateboer nieuwbouw op de Paardenmarkt in Emmeloord. De nieuwbouw bestaat uit 59 huurappartementen verdeeld over twee woongebouwen.

Ga naar de website van Mateboer
Visual Koplocatie Paardenmarkt

De Smederij

In het stadshart van Emmeloord, aan de koplocatie van De Paardenmarkt, worden 8 appartementen en 8 studio’s gerealiseerd. Deze woonruimtes zijn verdeeld over 4 verdiepingen met allen een eigen terras of balkon.

Ga naar de informatie over De Smederij
Visual de Schout in Emmeloord

De Schout

Midden in het stadshart van Emmeloord komt straks het nieuwe woonwinkelgebouw De Schout. Een kloek gebouw met 34 comfortabele appartementen op de eerste en tweede verdieping en winkels op de begane grond.

Ga naar de website over project de Schout
Visual van het toekomstige appartementencomplex Golfslag

Golfslag

In de Golfslag worden 68 appartementen voor diverse doelgroepen en 36 kamers/appartementen voor dementerende ouderen ontwikkeld.

Ga naar de website over project de Golfslag
Visual van binnenkant appartement Noorderpoort

Noorderpoort

Op de locatie van de huidige Poiesz supermarkt en het Leger des Heils, wordt 750 m2 commerciële ruimte en 44 appartementen gerealiseerd in 3 categorieën voor diverse doelgroepen.

Ga naar noorderpoort-emmeloord.nl
Visual appartementen Stadsbaken

Stadsbaken

Op de voormalige Anker-Ketting-Boei locatie worden 41 woningen ontwikkeld in 2 woonblokken. Een stedelijke invulling met een diversiteit aan woningtypes. Zo komen er een aantal stadswoningen, appartementen in diverse afmetingen en ook woonwerkwoningen.

Ga naar stadsbaken.nl
Visual nieuwbouw Smedingplein

Smedingpark

Het bestaande gebouw aan het Smedingplein wordt door eigenaar van Staveren volledig onderhanden genomen en krijgt een moderne en strakke uitstraling. Het biedt plaats aan 16 appartementen en commerciële ruimten.

Ga naar de website smedingplein.nl
Visual nieuwbouw Centrum

CWI locatie

Aan de rotonde Koningin Julianastraat – Espelerlaan – Onder de Toren wordt een nieuw gebouw met kantoorruimten en appartementen ontwikkeld.

Ga naar de website van Gastvrij Emmeloord
Straatbeeeld ontwikkelocatie Deel 22 Emmeloord

Het Rondeel

Op De Deel 22 in Emmeloord wordt een woon-werkgebouw ontwikkeld door bouwbedrijf Roos, uit Emmeloord. Het gebouw bestaat uit 19 appartementen en 200 m2 voor 2-3 kantoorruimten.

Ga naar de website van bouwbedrijf Roos
Visual woningen De Jura

De Jura

Op de locatie van de voormalige lagere landbouwschool komen twintig grondgebonden woningen voor senioren en starters aan de Jura in Emmeloord.

Ga naar de website van Van Pijkeren Woningbouw en Nieuwbouw Advies Flevoland