Luttelgeest

Dronefoto van een stuk land waarin de contouren van straten zijn aangebracht. Links de bestaande nieuwbouwwijk en recht een stuk land met zwart zand, een stuk met gekleurde tulpen en een stuk groen.

Luttelgeest is een actief dorp met verschillende voorzieningen zoals een basisschool, kapper, boerderijwinkels en een OV-verbinding. De aanwezigheid van veel verschillende verenigingen, waaronder een sportvereniging, zorgt voor een hoge sociale cohesie. Het dorp ligt op fietsafstand van mooie natuurgebieden zoals het Kuinrebos & Nationaal Park Weerribben-Wieden en ligt daarnaast gunstig ten opzichte van uitvalswegen in de richting van Zwolle, Heerenveen en Amsterdam.

Aan de zuidkant van Luttelgeest breiden we uit met nieuwe woningbouwkavels. Daarnaast zijn er 2 kavels voor vrijstaande woningen te koop aan de Kerkstraat. De beschikbare kavels staan weergegeven met een groen bolletje op de digitale kavelkaart. De gele kavels worden (mogelijk) uitgegeven door een projectontwikkelaar. De uitvraag voor de projectmatige kavels wordt in het najaar van 2023 verwacht.

 

Loting bouwkavels Luttelgeest fase 2 en 3

Woensdag 10 mei j.l. was de loting van de bouwkavels voor fase 2 en 3. Niet alle kavels zijn vergeven. De kavels aan de west zijde zijn niet onder optie gekomen. Deze kavels heeft gemeente Noordoostpolder eerst van de markt gehaald. Mogelijk worden de kavels later projectmatig uitgegeven. Daarnaast is er nog één extra kavel omgezet van een twee-onder-een-kap kavel naar een kavel voor een vrijstaande woning.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Dan kunt u contact opnemen met de gemeente via mijnbouwkavel@noordoostpoler.nl of telefonisch op 0527- 63 39 11.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op via 0527 63 39 11 of mail naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Lees hier meer informatie over het bouwen van uw eigen woning

Als eerste op de hoogte zijn bij de start van een nieuwbouwproject?

U kunt zich inschrijven voor de geïnteresseerdenlijst voor particuliere kavels.