Luttelgeest

Kerk Luttelgeest

De kerk en schoollocatie aan de Kerkstraat worden ontwikkeld tot woningbouw. De toekomstige uitbreiding wordt een nieuwbouwwijk met particuliere en projectmatige kavels.

Nieuwbouw Kerkstraat

In de voormalige katholieke kerk worden zes woningen gerealiseerd. Op het naastgelegen schoolterrein is plaats voor 4 twee-onder-een-kapwoningen en 4 rijwoningen. Tussen de schoollocatie en de kerk komen twee particuliere kavels die geschikt zijn voor vrijstaande woningen.

Mateboer Projectontwikkeling zal de woningen op de kerk- en schoollocatie ontwikkelen, realiseren en verkopen. Meer informatie over het plan is te vinden op www.kerkenschool.nl

De twee particuliere kavels voor 2 vrijstaande woningen worden door middel van een loting uitgegeven. Inschrijven voor de loting is mogelijk vanaf maandag 10 mei 2021 tot en met maandag 31 mei 2021 via Woonaccent Makelaars te Emmeloord. Meer informatie over de woningen en hoe u zich inschrijft voor de loting vindt u op www.woonaccentemmeloord.nl .

Luttelgeest Fase 4

De gemeente Noordoostpolder gaat afhankelijk van het bouwrijp maken en de procedure van het bestemmingsplan naar verwachting volgend jaar nieuwe kavels in fase 4 in de verkoop brengen.

Kavelaanbod

Er komen particuliere kavels die geschikt zijn voor vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen. Rijwoningen worden ontwikkeld door een aannemer/projectontwikkelaar.

Planning

De particuliere kavels worden uitgegeven door middel van een loting. Deze loting is nog niet gepland, naar verwachting is dit in de loop van 2021.

Lees hier meer informatie over het bouwen van uw eigen woning

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op via 0527 63 39 11 of mail naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Als eerste op de hoogte zijn bij de start van een nieuwbouwproject?

U kunt zich inschrijven voor de geïnteresseerdenlijst voor particuliere kavels.