Luttelgeest

Dronefoto van een stuk land waarin de contouren van straten zijn aangebracht. Links de bestaande nieuwbouwwijk en recht een stuk land met zwart zand, een stuk met gekleurde tulpen en een stuk groen.

Luttelgeest is een actief dorp met verschillende voorzieningen zoals een basisschool, kapper, boerderijwinkels en een OV-verbinding. De aanwezigheid van veel verschillende verenigingen, waaronder een sportvereniging, zorgt voor een hoge sociale cohesie. Het dorp ligt op fietsafstand van mooie natuurgebieden zoals het Kuinrebos & Nationaal Park Weerribben-Wieden en ligt daarnaast gunstig ten opzichte van uitvalswegen in de richting van Zwolle, Heerenveen en Amsterdam.

Op de digitale kavelkaart staan de beschikbare kavels in Luttelgeest. Dit zijn de kavels met een groen bolletje. Er zijn 2 kavels voor vrijstaande woningen te koop aan de Kerkstraat. En aan de zuidkant van Luttelgeest breiden we uit met nieuwe woningbouwkavels.

Op de kaart staan ook kavels weergegeven met een geel bolletje. Deze kavels worden (mogelijk) uitgegeven door een projectontwikkelaar. In het najaar van 2023 is de uitvraag voor deze kavels.

 

Loting bouwkavels Luttelgeest fase 2 en 3

Woensdag 10 mei j.l. was de loting van de bouwkavels voor fase 2 en 3. Niet alle kavels zijn vergeven. De kavels aan de west zijde zijn niet onder optie gekomen. Deze kavels heeft gemeente Noordoostpolder eerst van de markt gehaald. Mogelijk worden de kavels later projectmatig uitgegeven. Daarnaast is er nog één extra kavel omgezet van een twee-onder-een-kap kavel naar een kavel voor een vrijstaande woning.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op via 0527 63 39 11 of mail naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Lees hier meer informatie over het bouwen van uw eigen woning
Foto van een nieuwbouwhuis van stenen in zandkleur. Linksvoor een rondjer met daarin een foto van een mogelijke inrichting. Onderaan de foto staat BRNK STATE en een logo van ODH vastgoed.

Brink State

De voormalige Gereformeerde kerk in Luttelgeest wordt binnenkort getransformeerd tot woongebouw. In de kerk komen 8 appartementen en daarnaast 2 woningen.

Ga naar Brink State

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Dan kunt u contact opnemen met de gemeente via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of telefonisch op 0527- 63 39 11.

Als eerste op de hoogte zijn bij de start van een nieuwbouwproject?

U kunt zich inschrijven voor de geïnteresseerdenlijst voor particuliere kavels.