Rutten

Kunstwerk Rutten - sfeerfoto

Rutten, het meest noordelijke dorp van de Noordoostpolder. In Rutten ontwikkelen we momenteel woningbouw op bestaande locaties in het dorp. In de toekomst staat er bovendien uitbreiding van het dorp gepland aan de oostelijke zijde.

Rutten is een gemoedelijk dorp met zo’n 1700 inwoners. Er zijn veel (sport)verenigingen en het dorp heeft een rijk sociaal leven. Op 5 kilometer afstand van Rutten ligt het Kuinderbos met wandel- en fietspaden, een mountainbikeroute en ruiterpaden.

 

Inbreidingslocaties Buitenom 1 en 87

Het bestemmingsplan voor Buitenom 1 en 87 in Rutten is vastgesteld, hier kunt u een vrijstaande of 2-onder-1-kapwoning (laten) bouwen. De gemeente Noordoostpolder brengt, afhankelijk van de nutsvoorzieningen en het bouwrijp maken van de grond, in het vierde kwartaal van 2022 de nieuwe kavels op Buitenom 1 in verkoop. In 2023 volgen de kavels op Buitenom 87.

 

Loting bouwkavels inbreidingslocatie Buitenom 1

De kavels aan Buitenom 1 in Rutten worden uitgegeven door middel van een loting. In deze inbreidingslocatie zijn 4 kavels beschikbaar voor twee-onder-één-kapwoningen en 3 kavels voor vrijstaande woningen. Naar verwachting is de grond 1 mei 2023 bouwrijp. Nadat de grond bouwrijp is kan er gestart worden met de bouw van de woningen.

De inschrijving voor de loting van kavels aan Buitenom 1 te Rutten is gesloten. De loting vindt op 30 november plaats.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Dan kunt u contact opnemen met de gemeente via mijnbouwkavel@noordoostpoler.nl of telefonisch op 0527- 63 39 11.

Digitale kavelkaart

Buitenom 1

Drone foto van Buitenom 1 in Rutten. Een grasveld omgeven door bos een straten. Het grasveld is omzoomt met bossage en met planten is een grote letter R gemarkeerd in het grasveld.

Inbreidingslocatie De Stiepe

Op de locatie van De Stiepe aan de Venelaan realiseert Bouwbedrijf Roos 21 appartementen. Hiervan geeft Mercatus 6 sociale huurwoningen uit. Meer informatie over dit plan vindt u op www.bbroos.nl.

Lees hier meer informatie over het bouwen van uw eigen woning

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op via 0527 63 39 11 of mail naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Als eerste op de hoogte zijn bij de start van een nieuwbouwproject?

U kunt zich inschrijven voor de geïnteresseerdenlijst voor particuliere kavels.