Wellerwaard

Visual woningen Wellerwaard

Droomt u van ruimte, privacy en wonen in een uniek landschap? Wonen in Wellerwaard is het eerste project voor het hogere marktsegment in Noordoostpolder. Dat maakt het project uniek en exclusief. De kavels in Wellerwaard zijn ruim opgezet. Elke kavel heeft een omvang van meer dan 1500 m². Dat biedt u volop privacy en alle ruimte om uw droomhuis te realiseren.

De diversiteit en kwaliteit van het landschap vraagt om een grote samenhang en afstemming tussen landschap en architectuur. Om de exclusieve uitstraling te waarborgen zijn richtlijnen en afspraken vastgelegd in een beeldkwaliteitsdocument. In het beeldkwaliteitsdocument vindt u inspiratie, toelichting en enkele criteria. Door samen in te zetten op die gewenste kwaliteit, dragen we elk bij aan een duurzame investering.

beschikbaarheid kavels

Alle kavels zijn verkocht of nog onder optie. Voor deze kavels worden geen reserveoptanten meer genoteerd.

Ga naar de digitale kavelkaart

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op met de gemeente
0527 63 39 11
mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Impressies

In Wellerwaard heeft u de ruimte om uw droomhuis onder architectuur te realiseren. Er zijn twee woningtypen mogelijk. Binnen deze twee typeringen is er een variatie aan mogelijkheden. We geven graag een indruk aan de hand van vier modelwoningen.

Afbeelding droomhuis Wellerwaard 1

Het ontwerp van deze rietgedekte villa bestaat uit een uniek samenspel tussen uitstraling, indeling én beleving. Het biedt volop ruimte en kenmerkt zich door eenvoud, heldere lijnen en een warme uitstraling. De toepassing van de ambachtelijke materialen als hout en riet in combinatie met een strakke baksteen en een metalen dak- en gevelafwerking, geven het geheel een strak voorkomen dat tegelijkertijd warmte uitstraalt.

Afbeelding droomhuis Wellerwaard Impressie 2

Voor deze kubistische villa is gezocht naar een moderne strakke vorm. Door dit te combineren met natuurlijke echte materialen krijgt de villa een warme uitstraling. Kernwoorden voor dit droomhuis zijn soberheid, spannende contrasten en robuustheid. Door de transparantie van de achtergevel in combinatie met de positionering in de breedte ontstaat aan de achterzijde van de woning een prachtig panorama dat het weidse uitzicht op groen en water optimaal benut. De schakeling van ruimtes maakt dat de woning geborgenheid blijft ademen.

Afbeelding droomhuis Wellerwaard Impressie 3

Op één van de kavels kunt u deze stijlvolle villa realiseren. Het ontwerp kenmerkt zich door warmte, strakke lijnen en een landelijke sfeer. Een smaakvol voorbeeld van moderne architectuur met het robuuste karakter van landelijk wonen. Ervaar de ruimte in dit droomhuis.

Afbeelding droomhuis Wellerwaard Impressie 4

Op één van de ruime kavels kunt u deze moderne woning realiseren. Het ontwerp kenmerkt zich door een prachtige combinatie van licht en openheid, duurzaam gebouwd met eerlijke materialen van hoge kwaliteit. U geniet op uw –deels overdekte– terras van de luwte en een ongekend uitzicht. Uw moderne droomwoning is een plek waar u in alle rust kunt genieten van ruimte en natuur; in het weidse buitengebied van de Noordoostpolder en vlak bij de golfbaan.