Espel

Espel Bouwlocatie fase 2A Noord

Espel ligt midden in de driehoek tussen Urk, Emmeloord en Lemmer op enkele kilometers van het IJsselmeer. Als klein dorp in de Noordoostpolder is Espel grootst in het (sport)verenigingsleven en saamhorigheid.
Espel is een ruim opgezet groendorp met alle basisvoorzieningen en agrarische bedrijvigheid. De leus: Espel Bloeit! komt in het voorjaar in de omliggende velden tot uiting.

 

Bouwkavels Espel fase 2A Noord

De kavels aan de Paltrokmolen en De Wieken zijn grotendeels onder optie. Wanneer er een kavel beschikbaar is, staat deze in het groen weergegeven op de digitale kavelkaart.

 

Locatie De Kaghe

De voormalige schoollocatie De Kaghe in Espel wordt door Bouwbedrijf Roos uit Emmeloord herontwikkeld. Op deze locatie komen 13 appartementen en 5 patiowoningen. Op de foto’s hieronder ziet u een impressie van het plan ‘De Pioniers’ van Bouwbedrijf Roos.

De verwachting is dat het project rond de zomer in de verkoop gaat bij VAN makelaardij & kopersbegeleiding uit Marknesse. Voor meer informatie kunt u eerst contact opnemen via info@vanmakelaardij.nl of raadpleeg de website www.vanmakelaardij.nl.

Impressie van de appartementen die gebouwd worden.
Impressie van de appartementen en patiowoningen

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Dan kunt u contact opnemen met de gemeente via mijnbouwkavel@noordoostpoler.nl of telefonisch op 0527 63 39 11.

Ga naar de digitale kavelkaart

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op via 0527 63 39 11 of mail naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Lees hier meer informatie over het bouwen van uw eigen woning