Kraggenburg

Luchtfoto Kraggenburg

Kraggenburg staat bekend om haar bossen en natuur in de directe omgeving.

Kraggenburg fase 1

Op dit moment zijn er nog een aantal kavels beschikbaar. Welke kavels er nog beschikbaar zijn, kunt u zien op de digitale kavelkaart.

Kraggenburg fase 2

De gemeente Noordoostpolder is bezig met de voorbereiding voor het opstellen van het nieuwe bestemmingsplan. In de loop van 2024 zullen er weer nieuwe kavels worden uitgegeven in Kraggenburg fase 2.

 

Samen met anderen een woonproject realiseren?

Ben je als starter op zoek naar je eerste woning maar zijn de huizenprijzen te hoog? Of vindt u het als (aanstaande) oudere prettig om buren te hebben in dezelfde leeftijdscategorie zodat jullie een beetje op elkaar kunnen passen? Dan is als groep een woonproject realiseren misschien iets voor u! 

Jullie eigen woonproject organiseren

Als gemeente willen we belangstellenden met elkaar verbinden zodat jullie samen een eigen woonproject kunnen organiseren. Doordat je als groep zelf een procesbegeleider, architect en aannemer zoekt kan je veel kosten besparen en heb je maximaal invloed op het ontwerp en de bouw. Als groep geef je opdracht tot de bouw maar ieder krijgt een eigen huis. We noemen dit Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). 

Wonen in Kraggenburg?

In Emmelhage, fase 3B, bij het Zwarte Diep en Jaagpad is een locatie beschikbaar om 8 woningen te realiseren. U kunt zich als groep aanmelden maar ook als individu zodat wij de belangstellenden met elkaar in contact kunnen brengen. 

Meer informatie?

De informatie over CPO is geplaatst op Funda. Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente via cpo@noordoostpolder.nl. Via dit mailadres kunt u ook uw interesse kenbaar maken. 

 

Wilt u als eerste op de hoogte worden gesteld van de uitgifte van nieuwe kavels in Kraggenburg, dan kunt u zich aanmelden voor de geïnteresseerdenlijst.

Ga naar de digitale kavelkaart

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op via 0527 63 39 11 of mail naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Lees hier meer informatie over het bouwen van uw eigen woning