Marknesse

Luchtfoto Fase 4 Marknesse met Marknesse op de achtergrond.

Het grootste dorp in Noordoostpolder staat bekend als het dorp met veel voorzieningen. In Marknesse breiden we in 2022 uit met zowel particuliere als projectmatige kavels.

 

Marknesse Zuid fase 3

In deze fase 3 is de uitgifte van opties en verkoop van kavels voor onbepaalde tijd stopgezet.

 

Marknesse Zuid fase 4

Aan de zuidkant van Marknesse gaan we uitbreiden met nieuwe woningbouwkavels. De uitgifte van kavels gaat in 2 fases. De eerste uitbreidingsfase van Marknesse bestaat uit 22 kavels voor twee-onder-één-kapwoningen en 18 kavels voor vrijstaande woningen. Deze zijn uitgegeven door middel van een loting. Er zijn nog een aantal kavels beschikbaar. Op de digitale kavelkaart kunt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn.

Daarnaast worden er woningen gerealiseerd door een aannemer/projectontwikkelaar. Dit zullen zowel rijwoningen als twee-onder-één-kapwoningen zijn. Ook is er een kavel beschikbaar voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) en voor woningbouw door Mercatus. De uitvraag voor de projectmatige kavels wordt in de loop van 2023 verwacht.

In november 2022 zijn we gestart met het bouwrijp maken van fase 4. Toezichthouder Jacob Huizenga laat het zien in deze video.

Projectmatige kavel Moerasstraat

Aan de Moerasstraat in Marknesse gaat Blue Banner 11 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen ontwikkelen. Op de foto’s ziet u een impressie van de woningen in het plan van Blue Banner.

Verkoop

De verwachting is dat de woningen nog dit najaar in de verkoop gaan bij Woonaccent Makelaars te Emmeloord. Voor meer informatie over het plan kunt u terecht op de website www.woneninderodelis.nl .

Lees hier meer informatie over het bouwen van uw eigen woning

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op via 0527 63 39 11 of mail naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Impressie van nieuwbouwproject De Rode Lis in Marknesse. Links een huis van rode stnen en een grijs dak. Rechts een rij huizen met dezelfde kleuren. Op de voorgrond een grasveld en 2 geparkeerde auto's.
Impressie van project De Rode Lis in Marknesse. Twee twee-onder-één-kapwoningen met rode stenen en een grijs dak. Op de voorgrond een grasveld en bosjes.

Verkavelingsplan Marknesse Zuid fase 4

Hieronder ziet u het verkavelingsplan voor Marknesse Zuid fase 4. De kavels staan ook op de digitale kavelkaart.

Tekening van de kavels Marknesse fase 4
Animatie van fase 4, huizen en groene omgeving zijn ingetekend in het plan