Marknesse

Luchtfoto Marknesse fase 4

Marknesse, het op een na grootste dorp dat volop in ontwikkeling is op gebied van het vestigen van nieuwe en succesvolle bestaande ondernemers maar ook een dorp met veel voorzieningen voor de wekelijkse boodschappen, apotheek, kerken en de 3 basisscholen. Het enige polderdorp met een sluis voor de recreatievaart, en ter verfraaiing meerdere kunstwerken als ode aan de pioniers en de fietsende jeugd in de kern van het dorp. Ook is er een breed verenigingsleven actief met vele vrijwilligers die zich inzetten voor de leefbaarheid in het dorp. Net buiten Marknesse bevindt zich een groot recreatiegebied genaamd Netl met daarop aansluitend in het Voorsterbos een prachtige camping. Op nog geen 4 km afstand van Marknesse is het Waterloopbos waarin de jeugd naar hartenlust kan spelen én volwassenen en geïnteresseerden in waterloopkeringen hun hart kunnen ophalen.

 

Marknesse Zuid fase 3

In deze fase 3 is de uitgifte van opties en verkoop van kavels voor onbepaalde tijd stopgezet.

 

Marknesse Zuid fase 4

Aan de zuidkant van Marknesse breiden we uit met nieuwe woningbouwkavels. In de eerste uitbreidingsfase zijn nog een aantal kavels beschikbaar. Op de digitale kavelkaart kunt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn.

Daarnaast worden er woningen gerealiseerd door een aannemer/projectontwikkelaar. Dit zijn zowel rijwoningen als twee-onder-een-kapwoningen. De uitvraag voor de projectmatige kavels wordt in de loopt van 2024 verwacht.

Verkavelingsplan Marknesse Zuid fase 4

Hieronder ziet u het verkavelingsplan voor Marknesse Zuid fase 4. De kavels staan ook op de digitale kavelkaart.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op via 0527 63 39 11 of mail naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl

Lees hier meer informatie over het bouwen van uw eigen woning
Tekening van de kavels Marknesse fase 4
Animatie van fase 4, huizen en groene omgeving zijn ingetekend in het plan