Marknesse

Luchtfoto Marknesse nieuwe bouwgrond

Het grootste dorp in Noordoostpolder staat bekend als het dorp met veel voorzieningen. In Marknesse breiden we in 2022 uit met zowel particuliere als projectmatige kavels.

 

Marknesse Zuid fase 3

In deze fase 3 is de uitgifte van opties en verkoop van kavels voor onbepaalde tijd stopgezet.

 

Marknesse Zuid fase 4

 Loting bouwkavels

De gemeente Noordoostpolder gaat afhankelijk van het bouwrijp maken van de grond en de procedure van het bestemmingplan na de zomer nieuwe kavels in fase 4 in de verkoop brengen. Dit gaat via een loting. Geïnteresseerden die genoteerd staan op de geïnteresseerdenlijst voor bouwkavels in Marknesse krijgen een e-mail zodra bekend is wanneer de inschrijving voor de loting start.

Hoe ziet het nieuwe plan eruit?

Hieronder ziet u het verkavelingsplan voor Marknesse Zuid fase 4. De kavels staan nog niet weergegeven op de digitale kavelkaart. De kavels worden waarschijnlijk in 2 fases uitgegeven. De kavels in het noordelijke deel worden als eerste verloot. De verwachting is dat vanaf het voorjaar van 2023 gestart kan worden met de bouw van de eerste woningen.

Verkavelingsplan Marknesse Zuid fase 4

Verkavelingsplan Marknesse Zuid fase 4

Kavelaanbod

Er komen zowel particuliere kavels die geschikt zijn voor vrijstaande woningen als voor twee-onder-één-kapwoningen. Rijwoningen worden ontwikkeld door een projectontwikkelaar. Daarnaast kunnen er ook kavels projectmatig worden uitgegeven voor twee-onder-één-kapwoningen. Informatie over het aanbod van projectontwikkelaars volgt.

U kunt zich inschrijven voor de geïnteresseerden lijst voor particuliere kavels in Marknesse.

Lees hier meer informatie over het bouwen van uw eigen woning

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem contact op via 0527 63 39 11 of mail naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl